Me lokacion në pjesën më strategjike të Prishtinës, ky restaurant ju ofron magji në çdo përjetim. Stafi i mrekullueshëm, mikpritja, ambienti dhe ushqimi janë elementet të cilat bëjnë që ky restaurant të njihet dhe të preferohet nga të gjithë. 

Nga mëngjeset e përsosura, drekat me përbërës të freskët, darkat elegante deri tek eventet tuaja në hapësirën private, shtëpia e BARBARY ofron shërbim të perfeksionuar të cilin rrallë herë e gjeni diku! Pijet e freskëta të krijuara nga miksologët e kompletojnë eksperiencën tuaj duke e bërë atë të paharrueshme, ndërsa ngjyrat e kësaj hapësire krijojnë një ambient elegant dhe të veçantë!

Duke u përkujdesur për secilin detaj, stafi i përsosur e bën këtë restaurant edhe më të ngrohtë me dashurinë dhe kujdesin maksimal ndaj secilës kërkesë. Çdo kënd në këtë hapësirë reflekton frymë pozitive, ngrohtësi dhe komoditet, elemente të cilat dhurojnë emocionin dhe komoditetin e shtëpisë.

Përjetësoni kujtimet më të bukura në ambientin elegant dhe luksoz të BARBARY, duke lundruar në shijen e përsosur të ushqimeve unike!