Bodrumi me bazë familjare “Kosova Wine” ndodhet në pjesën juglindore të Rahovecit, Kosovë, fillimisht dhe zyrtarisht i themeluar në vitin 2011. Bodrumi është i pajisur me mjete të teknologjisë moderne për prodhimin e verërave të kuqe dhe të bardha dhe pije alkoolike. Meqenëse pronari i kantinës, Fatmir Shehu është një shqiptaro-amerikan, kantina e verës Kosova Wine është kryesisht e frymëzuar nga stili i kantinave të Amerikës së Veriut, si ato me bazë në Napa, Kaliforni, duke e bërë kantinë tonë një vend unik për të qenë. Kosova dhe rajoni përreth. Veraria Kosova Wine, prodhim familjar, është e rrethuar me vreshta ku nga maja e kantinës mund të shihni një nga peizazhet më të bukura të qytetit të Rahovecit dhe atë të vreshtave tona.

Vlerat kryesore qëndrojnë në prodhimin e verërave dhe pijeve alkoolike, duke përfshirë ato të raki dhe lëng rrushi tonë unik me bazë rrushi. Bodrumi është i njohur për vreshtat dhe për prodhimin e verës në përgjithësi pasi një fuçi me bazë dheu u gjet thellë e groposur në vreshtat ku tani është ndërtuar objekti. Në këtë zonë janë gjetur edhe enët e tjera të vjetra dhe mbishkrime guri të kohës së lashtë romako-ilire. Këto materiale antike janë mbi dy mijë vjet të vjetra, gjë që tregon se vera prodhohej në rajonin tonë, veçanërisht në zonën e vreshtave që në kohët e lashta.