Hotel Bora ndodhet në R1209 në Kodrën e Diellit (qendra më e vjetër dhe më e madhe e skijimit në Maqedoninë Veriore) vetëm 343m nga qendra (Tetovë).

Objektet dhe shërbimet e Hotel Bora

Adhuruesit e aktiviteteve dimërore do të kenë mundësinë të bëjnë ski dhe snowboard këtu. Ju mund t'i lini pajisjet tuaja të skijimit në dhomën e ruajtjes së pajisur posaçërisht. Banorët janë në gjendje të lundrojnë në internet. Ata që udhëtojnë me makinë pajisen me parkingje. Tarraca e rehatshme do të bëhet një vend komod rekreacioni. Mysafirët mund të hanë në restorantin e hotelit. Administratori në recepsion punon 24 orë. Në këtë Hotel, ju mund të përdorni këto lloje të kartave të pagesave: Visa, Mastercard dhe për cdo kërkesë apo informacion mund t’ju drejtoheni stafit që flet rrjedhshëm edhe anglisht dhe gjermanisht.

Informacioni i dhomës

Turistët mund të zgjedhin nga lloje të ndryshme dhomash: katërshe, dyshe, dyshe, familjare. Çdo mysafir mund të përdorë objekte të tilla si klimatizim, tavolinë, tualetin falas, TV me ekran të sheshtë, raft rrobash.

Ka izolim të zërit. Do t'ju pëlqejë një pamje malore nga dritarja juaj.
Mos e shtyni rezervimin e Hotel Bora në minutën e fundit. Akomodimi i rehatshëm është një komponent i rëndësishëm i një pushimi të këndshëm. Çmimet e ofruara janë minimale dhe nuk ka asnjë tarifë gjatë pagesës për rezervimin.